Бъдете различни с картата, която Ви вдъхновява.
Изберете вашата ЕМОЦИЯ.

 Ако сте спортна или романтична натура, ценител на българското културно наследство, обичате животните или просто пазаруването е Ваше хоби, вярваме, че ще намерите Вашата дебитна или кредитна карта при нас.

С дебитните и кредитните карти ЕМОЦИЯ  от ЦКБ теглите и плащате, както с всяка друга дебитна или кредитна карта,  както и имате възможността да изберете дизайна на картата.

Кредитните карти ЕМОЦИЯ съчетават изгодните финансови условия на стандартните кредитни карти Mastercard или Visa, издавани от банката, с красиви дизайни, които отговарят на Вашите мечти и емоции.

Предлагаме Ви над 50 дизайна на карти, от които можете да харесате ВАШАТА.

За допълнителна информация:

 • *5050 (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност);
 • 02/9266 500, както и във всеки офис на Централна Кооперативна Банка;
 • може да ни пишете на адрес: cards@ccbank.bg

Разгледайте нашия каталог на www.ccb-emotion.bg или посетете някой от офисите на ЦКБ. Заявете Вашата дебитна или кредитна карта, която подхожда най-много на Вашия стил и начин на живот.

Такса за издаване /избор на дизайн/:

 • Дебитни карти ЕМОЦИЯ: 3.60лева;
 • Кредитни карти ЕМОЦИЯ: 7.04 лева;
 • Дебитни и кредитни карти КЛАСИКА: Безплатно.

Услуги на ЦКБ, насочени към осигуряване сигурността на Вашата карта:

   • Абонамент за периодични сметки – плащанията на сметките за ток, парно, телефон и вода се извършват автоматично;
   • Овърдрафт - с картата ползвате овърдрафт при отлични условия, без поръчители и формалности, ако получавате заплатата си по сметка в ЦКБ.

Информация за движението и наличността по сметката Ви получавате чрез:

   • Интернет банкиране - С него Вие бързо и сигурно може да оперирате със своите парични средства в реално време, без да посещавате офис на ЦКБ – нуждаете се от компютър, връзка с Интернет, както и Квалифициран електронен подпис /КЕП/.
   • SMS известия - получавате SMS за салдото по сметката Ви и за движенията по нея;

Услуги на ЦКБ, насочени към осигуряване сигурността на Вашата карта:

   • Услугата SMS Детектив Ви осигурява защита от измами и злоупотреби с Вашата карта. Получавате SMS веднага след използване на картата Ви, в момента на плащане в търговски обект, в интернет или при теглене на пари в брой. Ако получите SMS за транзакция, която не е извършена от Вас, незабавно се обадете на денонощните телефони на банката, за да бъде блокирана картата Ви;
   • С услугата E-Secure на ЦКБ получавате допълнителна защита при пазаруване в интернет с Вашата карта. След регистрация за услугата E-Secure, когато пазарувате на сайтове, които приемат плащания чрез програмите Verified by Visa и MasterCard SecureCode, ще минавате през една допълнителна стъпка – въвеждане на допълнителна парола за Интернет плащания, известна само на Вас. Тази парола е различна от CVV/CVC кода и за разлика от него не е отпечатана върху картата. Паролата не е известна на никого и не е достига под никаква форма до търговеца, за разлика от останалите данни за картата, въвеждани при покупката;

Научете повече за сигурността на Вашите пари.

При открадната или загубена карта

В случай, че Вашата карта е открадната или изгубена, е необходимо да се свържете с нас, за да я блокирате. Позвънете в  ЦКБ денонощно на телефони:

 • *5050 (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност);
 • 02/9266 500;
 • 0889934694.

Банкомати на ЦКБ

Програма за лоялност CCB Club

С кредитната карта може веднага да се включите в програмата за лоялни клиенти на Централна Кооперативна Банка – CCB Club. Като участник в програмата получавате отстъпки до 20% при пазаруване при нашите партньорите ЛУКОЙЛ, България Еър, магазини HomeMax, Посока Ком, Търговска верига КООПGrand Optics, Joy OpticsАрмеец, A1, Франт, Hush Puppies и магазини БМ Маркет.

Отстъпките са под формата на бонус точки. Получават се по персонална клубна карта CCB Club. Поръчайте сега своята клубна карта, ако все още нямате такава.

При покупката плащате пълната й стойност, а точките се натрупват по клубната карта. Как ще платите, избирате Вие - в брой, с паричен превод или с банкова карта от Централна Кооперативна Банка.

Със събраните от всички търговци бонус точки, може да правите нови покупки при тях. Вие решавате кога ще ползвате точките, за какво ще ги ползвате и при кого от търговците в CCB Club.

Научете повече за програмата тук.

Програма CCB Bonus

С дебитна карта от ЦКБ получавате отстъпка при пазаруване при търговците, включени в програмата CCB Bonus. Отстъпка се получава в момента на покупката в над 620 търговски обекта. Открийте вълнуващите предложения на CCB Bonus.