Намали цената, добави емоция с програмата CCB Bonus и твоята карта от ЦКБ!

Централна Кооперативна Банка има удоволствието да ти поднесе най-новия каталог CCB Bonus, създаден с много внимание и стремеж да откликне на твоите желания, потребности и стил на живот. Специално за теб селектирахме нашите предложения за пазаруване с отстъпки при многобройните ни партньори.

CCB Bonus внася добро настроение в твоето ежедневие и те зарежда с ентусиазъм, докато пазаруваш в любимите си магазини, изненадва те с отстъпки по време на твоето пътуване и ти предлага възможности за изгодни покупки.

Мобилната версия на каталога CCB Bonus е навсякъде с теб и ще ти помогне да откриеш местата, на които ще получиш отстъпки.

За да се възползваш от атрактивните отстъпки при нашите партньори, плащай със своята дебитна или кредитна карта, издадена от Централна Кооперативна Банка. При някои от търговците отстъпката важи само при плащане с кредитна карта от ЦКБ.

Предложенията са валидни за периода от 01.05.2018 до 30.04.2019г.

Разгледайте каталога с нашите партньори

Моля, не забравяйте да напомните за своята отстъпка в момента на покупката.

Отстъпките важат за продукти извън промоция, освен ако не е посочено друго. 

 

* Допълнителна информация за промоцията и търговските партньори на ЦКБ потърси на тел: *5050  (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност) или 02/9266 500, както и във всеки офис на Централна Кооперативна Банка;