Безценен подарък - спомен за вкуса на дома с Mastercard® и ЦКБ

Тази Коледа Mastercard® и ЦКБ дават възможност да направите безценен подарък – спомен за вкуса на дома – на любим човек, живеещ в Европейския съюз.

 За да участвате в томбола и един от 50 колета с традиционни фермерски продукти да стигне до Ваш близък, включете се в анкетата на фейсбук страницата на Mastercard - тук и посочи любимите си български вкусове.

Направете деня си по-специален с Mastercard 

Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.


Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

Научете повече...

Вземете кредитна карта Mastercard Standard или Mastercard Gold от ЦКБ с промоционални условия

      

 • 0% за първите 6 месеца от активиране на картата *;
 • без годишна такса за първата година.

Промоцията включва всички транзакции с Вашата карта – покупки на стоки и услуги, плащания в интернет, теглене на пари в брой. 

Промоционалните условия важат за нови кредитни карти Mastercard от ЦКБ, издадени в периода до 29.02.2020 г. и активирани до 16.03.2020 година.

*Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 1000 лв. и лихвен процент 15.00% е 4.12% за първата година и 25.44%  за всяка следваща (при годишна такса 40 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите шест месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 5000 лв. и лихвен процент 12.00% е 3.29% за първата година и 16.55%  за всяка следваща (при годишна такса 90 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите шест месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

 

МАСТЪРКАДАБРА!
Плащай с Mastercard® от ЦКБ и може да превърнеш всяка покупка в награда!

Плащай с дебитна или кредитна карта Mastercard® от ЦКБ в периода от 21 октомври 2019 г. до 29 декември 2019 г., регистрирай кода на плащането от POS бележката/интернет плащането на https://mastercard.ccbank.bg и участвай за награда.

Всяка седмица в периода на кампанията се теглят:

 • 1 робот;
 • 2 фитнес гривни Fitbit;
 • 3 дигитални фоторамки.

Плащай безконтактно и участвай в допълнителна томбола за голямата награда в края на кампанията - ваучер за двама до избрана от теб дестинация на стойност 3000 лв.


В кампанията участват плащания, които отговарят на следните условия:

 • регистрирани плащания на https://mastercard.ccbank.bg
 • извършени на POS терминал или в интернет в България;
 • на стойност над 3 лева;
 • извършени с дебитни и кредитни карти Mastercard®, които са издадени от ЦКБ преди 21.10.2019 г.

Започнете да гледате звездите отблизо

Една нощ, три сцени, десет артиста и многобройни безценни привилегии с Mastercard®, издадена от Централна Кооперативна Банка. Вземете билета си за SOLAR 2019 с Mastercard и се възползвайте от възможността за бърз вход и пазаруване от всички точки с карта. 

Научете повече за събитието и условията тук.

Пазарувайте и спечелете бляскава Коледа

Вашата Mastercard®, издадена от ЦКБ, може да Ви донесе наистина светли празници.

От 01 ноември до 31 декември 2019г. пазарувайте в ИКЕА за над 60 лв., платете безконтактно с Mastercard®и регистрирайте касовата бележка. Може да спечелите празнична украса на стойност 600 лв. и още награди. Научете повече тук.

Заредете с енергия с Mastercard® от ЦКБ и OMV

Заредете се с доза енергия с Mastercard®, издадена от Централна Кооперативна Банка, и OMV. С всяка безконтактна трансакция с Mastercard над 50 лв. от 03.12.2019 г. до 15.01.2020 г. в бензиностанциите в цялата страна може да спечелите VIVA плодов бар или VIVA микс по избор. 
Вижте условията на кампанията тук.

Бъдете готови за Коледа с Mastercard® от ЦКБ и METRO

Mastercard® и METRO си партнират, за да предложат на 20 от Вас едно голямо коледно пазаруване. Как може да спечелите един от ваучерите на METRO на стойност 200 лв.? Повече от лесно е - до 30.11.2019г. пазарувайте в METRO за над 20 лв., платете безконтактно с Вашата Mastercard®, издадена от ЦКБ и регистрирайте данните от транзакцията  тук

Услуга Fast Track на Mastercard

Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

Условия за използване на услугата

  • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
  • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
  • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

Оставете електронния си подпис с лекота

Еvrotrust и Вашата премиум или бизнес (дебитна или кредитна) Mastercard® Ви дават възможността да се възползвате от 10 безплатни електронни подписа за отдалечено и защитено подписване на документи само с едно докосване на смартфон. Научете повече тук

Започнете Нещо Безценно с Mastercard® от ЦКБ и Samsung

Mastercard® и Samsung си партнират, за да предложат на всички премиум картодържатели на ЦКБ избрани продукти на преференциални цени. Направете своята селекция на тук и вземете максимума от света на технологиите с Вашата премиум Mastercard®.

 Важи за Mastercard Gold и Mastercard World от ЦКБ.

Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

     

   • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
   • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
   • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
   • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.