С КРЕДИТНА КАРТА MASTERCARD ОТ ЦКБ… ПЛАЩАШ, КОГАТО ИСКАШ

Вземи кредитна карта Mastercard от ЦКБ без годишна такса за първата година и я ползвай, без да плащаш лихви за първите 4 месеца!

Промоцията включва всички транзакции с твоята карта – покупки на стоки и услуги, плащания в интернет, теглене на пари в брой.
Изгодни условия и след промоционалния период:

 • Гратисен период:
  - до 45 дни за всички транзакции с Mastercard Standard;
  - до 60 дни за всички транзакции с Mastercard Gold;
 • Лихвен процент извън гратисния период:
  - 15% годишно за Mastercard Standard*;
  - 12% годишно за Mastercard Gold;
 • Безплатна застраховка при пътуване в чужбина.

Промоционалните условия важат за нови кредитни карти Mastercard от ЦКБ, издадени в периода до 28.02.2019 г. и активирани до 15.03.2019 г.

* Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 1000 лв. и лихвен процент 15.00% е 7.12% за първата година и 25.44% за всяка следваща година (при годишна такса 40 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите четири месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

За допълнителна информация:

 • *5050 (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност);
 • 02/9266 500, както и във всеки офис на Централна Кооперативна Банка;
 • може да ни пишете на адрес: cards@ccbank.bg

Възползвай се от промоциите с твоята карта Visa от ЦКБ

Плащай с кредитната си карта Visа и участвай за 5 големи награди по 2000 лева. Всеки ден може да спечелиш 3 награди по 500 лева.

 • Направи поне 5 плащания с твоята кредитна карта Visa;
 • Регистрирай ПОС бележките тук в рамките на промоционалния период;
 • Запази ПОС бележките си, за да удостовериш плащанията, в случай че бъдеш изтеглен като печеливш. 

Виж официалните правила и допълнителна информация за кампанията тук.

Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

     

Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.

Безплатен достъп до бизнес салоните на летище София

ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air” могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

При посещението на бизнес салони "Преслав" и "Плиска" всеки картодържател на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air” може да доведе и един придружител.

Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

Възползвайте се от новите предложения при плащане с Вашата Visa Gold карта:

Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


 За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

Направете деня си по-специален с Mastercard 


Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

Научете повече...