Щастливи спомени с VISA

  Плати автомобилното си гориво си с дебитна или кредитна карта Visa до 30.09.2019, регистрирай ПОС бележката тук и може да спечелиш почивка за двама в Португалия.

  Всяка седмица през периода на Промоцията се теглят по 2 почивки в Португалия. Всяка награда представлява:

  Самолетни билети за двама София-Лисабон-Фаро (летището в Алгарве), трансфер от летището до хотела, 7 нощувки за двама със закуска, трансфер от хотела до летището в Алгарве, самолетни билети Фаро-Лисабон-София.

  Наградите не могат да бъдат заменяни срещу паричен еквивалент.

  Виж официалните правила тук.

  Всички печеливши ще бъдат уведомени за спечелените от тях награди на посочените при регистрация данни за контакт.

  Услуга Fast Track на Mastercard

  Сега Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
  Като картодържател на Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
  Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Gold Debit/Credit Mastercard, World Debit Mastercard или World Credit Mastercard от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

  Условия за използване на услугата

   • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
   • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
   • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
   • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.

  Когато обикновените мигове се превръщат в необикновени спомени: безценно. Mastercard® Премиум програма

       

    • Вашата премиум карта Mastercard® e идеалното допълнение към Вашия стил - специално от MDL & Delta Handel
    • Възползвайте се от специални места за избрани събития  от програмата на Eventim - безценни събития
    • Направете пътуването по-приятно още от самото му начало с ексклузивен достъп до бизнес салоните на летищата в София и Виена
    • Специално за притежателите на Masrercard Gold   от ЦКБ е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас;

  Регистрирайте своята Premium Mastercard (Mastercard Gold или World Mastercard от ЦКБ) в премиум програмата на Mastercard и открийте безценни възможности. 
  Eксклузивните прeдложения са разделени в 3 категории - Заведения, Здраве и красота и Пътуване.

  Разгледайтe специалния каталог с ексклузивни предложения, от които можетe да се възползватe с Вашата Premium карта Mastercard.

  Mastercard представя Priceless Cities - само за притежатели на Mastercard. В новия интернет портал се предлагат специални оферти и промоции в различни градове по целия свят, насочени само към притежателите на Mastercard. Предложенията включват отстъпки в хотели, ресторанти, възможност за получаване на билети и специални преференции по време на различни събития и много други.

  Плати в ресторант в чужбина със своята Visa премиум карта

  Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

  ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

  Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

  За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

  Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

  Възползвайте се от новите предложения при плащане с Вашата Visa Gold карта:

  Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

  Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


   За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

  Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

  SPICE Music Festival 2019 с Mastercard®! Street Food & Art Festival 

           

  Направете деня си по-специален с Mastercard 

  Превърнете пътуването в градския транспорт в удоволствие с Mastercard!

  Сега Вашата карта Mastercard Ви позволява да се възползвате от невероятно предложение при закупуване на карти за градски транспорт с MPASS -онлайн решението на Център за Градска Мобилност. Регистрирайте се в MPASS, запазете своята Mastercard в профила си за следващи плащания и вземете промо код за безплатна карта при следваща покупка! 

  Спестете чакането на опашки на касите и търсенето на стотинки и вземете лесно и бързо онлайн дневната си или нощна карта за градски транспорт през телефона.


  Вашата карта Mastercard®  носи толкова много предимства! Сега може да се насладите на здравословна храна и допълнителни оферти от farmhopping, да се ползвате от отстъпки в приложението на Spark и да превърнете паркирането в удоволствие с URBO Parking. Вижте всички специални предложения, които имаме за Вас като притежател на Mastercard:

  Пазарувайте онлайн от farmhopping за над 50 лв., платете с Mastercard и взете промокод за безплатна доставка при следващата си поръчка. Запазете картата си в профила и ще получите малък подарък с доставката!

  Плащайте с Mastercard Вашите поръчки и може да станете един от “Топ 10 потребители”. Десет картодържатели, които са направили поръчка/и на най-висока стойност за месеца, получават специален подарък от farmhopping. В края на кампанията десетте потребители, които имат най-висока обща стойност за всички направени поръчки, получават безплатна доставка за цялата 2019 година.

  Плащайте с Mastercard за над 50 лв. във физическия магазин на farmhopping и вземете  специален подарък на място. Направете пазаруването лесно, приятно и забавно, докато използвате своята Mastercard!

  Научете повече...