Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

Пазарувай с твоята дебитна или кредитна карта Visa от ЦКБ и спечели една от 50 награди по 100 лева всяка седмица

Като купуваш от близкия магазин, помагаш на любимия си малък бизнес сега, когато се нуждае от теб. Период на промоцията 26 октомври - 27 декември 2020 година.

Научи повече и регистрирай своите плащания на visabg.com

Поръчай от foodpand, плати с Visa и спечели!

Има ли гладни за награди? Поръчай любимата храна от foodpanda, плати с твоята Visa и си в играта за 30 страхотни смарт награди от Huawei.

Важно: поръчката трябва да бъде за минимум 40 лв.

Виж пълните условия на кампанията тук

С мисъл за околната среда

Изборът да пътувате екологично сега ви помага да стигате по-далеч. Регистрирайте своята карта Visa в уеб сайта на Spark, трупайте бонус eGo точки при всяко плащане с нея и спечелете безплатно пътуване за един ден. Вижте пълните условия на кампанията тук.

Валидност на кампанията 01.11.2020 г - 31.01.2022 г.

Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


 За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

Специално предложение от Hotels.com

Всички картодържатели на карти Visa от Централна Кооперативна Банка могат да се възползват от отстъпка в размер на 8 % на Hotels.com до края на месец декември 2020 година.

За да се възползвате от офертата е необходимо да въведете кода за отсъпка - Visa8.

Условията на предложението са във файла Оферта Hotels.com