Направи учебната година незабравима с Visa!

Плати с Visa и вземи 10% отстъпка за всичко от подкатегория „Учебници и помагала“ и подкатегория „Ученически пособия“ на категория „Книжарница“ в ozone.bg! 

Екипирай се за училище с необходимото, за да твориш, учиш, изследваш и да се забавляваш с приятелите си. Избери продукти от подкатегория „Учебници и помагала“ и подкатегория „Ученически пособия“ на категория „Книжарница“ в ozone.bg в периода 20 август 2019 г. – 20 октомври 2019 г. и автоматично получаваш 10% отстъпка, стига да посочиш карта Visa като средство на плащане.

Отстъпката е за всички продукти от споменатите категории, включително и намалените.

В промоцията участват карти, издадени преди началната ѝ дата – 20 август 2019 г.

 Официалните правила можеш да видиш тук

Безплатен достъп до бизнес салоните на избрани летища

ЦКБ осигурява безплатен достъп до бизнес салон "Витоша" за картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”. Необходимо е да представите Вашата златна карта от ЦКБ при посещението си в салона.

Картодържателите на Visa Gold “CCB – Bulgaria Air”  и един техен придрижител могат да се възползват от удобството на бизнес салоните на летище София - "Преслав" и "Плиска".

За всички картодържатели на Visa Gold от ЦКБ е осигурен безплатен достъп и до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

За притежателите на  карти Visa Platinum от ЦКБ и един техен придружител е осигурен безплатен достъп до бизнес салоните на Летище Варна и Летище Бургас.

Повече информация можете да прочетете на официалната страница на Visa.

Благодарение на Вашата премиум Visa карта можете да получите много отстъпки в колекцията от луксозни хотели в цял свят.

Разгледайте и другите специални оферти при търговци в България, в чужбина и в интернет, от които можете да се възползвате  с Вашата златна кредитна карта Visa. Научете повече за предложенията в платформата на Visa.


 За Премиум картодържателите, всеки месец от Visa подготвят атрактивни оферти и предложения, от които могат да се възползват. 

Научете как да се регистрирате и да получавате информация всеки месец с нови оферти и предложения тук.

Подобни продукти