Платете гориво с Visa от ЦКБ и получете 1 % от платената сума!

Платете гориво с Visa Business или Visa Debit Commercial в чужбина и получете 3% от платената сума обратно по сметката си.

Сумата се получава по картовата сметка, свързана със съответната карта Visa, до 20 дни след извършване на плащане на гориво извън България и може да бъде в размер до 50 лева на календарен месец. Промоцията е валидна от 4 февруари до 30 септември 2019 година.

Промоцията не е ограничена с териториален обхват, като не се прилага по отношение на плащания, извършени в Република България, и плащания на каквито и да е други стоки и услуги, освен автомобилни горива. Участват карти Visa Business и Visa Debit Commercial, издадени от ЦКБ АД преди 04.02.2019 година.

Повече информация за промоцията е достъпна в страници Официални правила или Често задавани въпроси.

Услуга Fast Track на Mastercard

Сега Вашата Debit Mastercard Commercial Ви позволява да се насладите на премиум преживяване и да направите полетите си още по-приятни.
Като картодържател на Debit Mastercard Commercial от ЦКБ, Вие можете да се възползвате от привилегията Fast Track за приоритетно преминаване през задължителните проверки на Терминал 2 на Летище София.
Услугата Fast Track Ви предоставя предимството да преминете приоритетно през първа проверка на лични документи и да се възползвате от специална приоритетна лента за проверка на багаж. Всичко това с Вашата Debit Mastercard Commercial от ЦКБ, за да се насладите на повече време за себе си.

Условия за използване на услугата

  • Услугата може да се използва на Терминал 2 на Летище София, без предварителна заявка;
  • Всеки картодържател има право на +1 придружител, безплатно;
  • Деца до 6-годишна възраст също използват услугата безплатно;
  • Услугата не включва приоритетно минаване през паспортна проверка на граничен контрол.