Стани част от CCB Club - най-голямата Програма за лоялност в България! С нея печелиш от своите покупки при наистина големи търговци. Вземи твоите изключителни отстъпки:

Считано от 15.05.2020 г., автобусните компании Етап-Адресс и Груп плюс прекратяват участието си в програма CCB Club, като търговци предоставящи отстъпки на клиентите с клубни карти

Включи се в програмата, като заявиш своята клубна карта онлайн, в клоновете  на Централна Кооперативна Банка, в обектите на търговците или на телефон *5050 (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност).

Клубната карта CCB Club ти е необходима, за да получаваш отстъпките от търговците в програмата CCB Club. Отстъпките са под формата на бонус точки, които получаваш по твоята клубна карта. Събраните от теб точки използваш за нови покупки при търговците.

За да можеш да получаваш отстъпки при търговците

За да получаваш точки при своите покупки при търговците, е необходимо да отговаряш на едно от четирите изисквания:

  • Да получаваш заплатата си по сметка в ЦКБ;
  • Да ползваш кредит или кредитна карта от ЦКБ;
  • Да имаш активна сметка в банката;
  • Да ползваш карта Debit MasterCard „CCB – А1".

Заяви твоята клубна карта, дори и да не си клиент на ЦКБ. Можеш да разкриеш сметка в банката и когато получаваш твоята карта CCB Club в клон на ЦКБ.

Научи всичко за CCB Club на сайта на програмата www.ccb-club.bg

Ако временно не отговаряш на нито едно от четирите условия, можеш да ползваш събраните до момента точки, но няма да получаваш нови точки при покупките си при търговците. До един месец, след като изпълниш някое от условията, отново ще можеш да получаваш нови точки при търговците.

Тук можете да откриете отговори на често задаваните въпроси за програмата.

Кога и къде ще получиш картата?

Твоята клубна карта ще е готова до 6 работни дни, след като я поръчаш в ЦКБ, при някой от търговците, в интернет или по телефона.

Ще получиш клубната си карта в избран от теб клон на ЦКБ, заедно с ПИН кода към нея и парола за достъп до сайта на програмата. Тази парола ти е необходима, за да проверяваш в интернет наличността по картата си по всяко време.

При получаване на твоята карта ти препоръчваме:

  • Да се увериш, че в ЦКБ разполагаме с актуалните ти e-mail и GSM, за да не изпуснеш специалните ни оферти и включването на интересни нови търговци;
  • Да смениш своя ПИН код на който и да е банкомат на ЦКБ. ПИН кодът ти е нужен, когато плащаш с бонус точки при търговците;
  • Да посочиш точния начин на изписване на имената си на латиница по международен паспорт. Това е важно, за да получаваш твоите точки за самолетни билети от България Ер;
  • Да се увериш, че отговаряш на условието за получаване на отстъпки;

Още по-преференциални карти

Отстъпките при търговците в Програмата ползваш с всяка карта CCB Club. Ако искаш да получиш допълнителни преференции в бъдеще, то за теб са нашите специални Сребърна и Златна карта CCB Club.

Изискването, за да получиш Сребърна карта, е да имаш поне 2000 лв. по сметки в ЦКБ или да ползваш кредитен продукт на ЦКБ за поне 2000 лв. За Златна карта е необходимо да имаш поне 20 000 лв. по сметки в ЦКБ или да ползваш кредитен продукт на ЦКБ за поне 20 000 лв.

За допълнителна информация :