ЦКБ АД и WESTERN UNION. Програма за лоялни клиенти

1. Организатор.
Организатор на “Програмата за лоялни клиенти 2008-2010г. ЦКБ АД и Western Union”, за по-кратко наричана Програмата, е Централна Кооперативна Банка АД, със седалище и адрес на управление гр. София 1086, ул. Г. С. Раковски No. 103, регистрирана по фирмено дело No. 5227/1991 на СГС

2. Време и място на провеждане.
Програмата ще се проведе в периода 01.08.2008г. – 31.12.2010г. Място на провеждането на Програмата са всички офиси на ЦКБ АД на територията на Република България.

3. Лица имащи право да участват в Програмата.
Всички лица, навършили 18 години, които са осъществили поне един паричен трансфер Western Union, като изпращач, или получател в офис на ЦКБ имат право да участват в Програмата. Служители на ЦКБ АД, както и техни роднини, или членове на семейства на служители на ЦКБ АД, нямат право да участват в Програмата.

4. Бонус точки.
Всеки участник в Програмата получава по една точка за всеки изпратен, или получен паричен трансфер Western Union, осъществен в който и да е от офисите на ЦКБ АД. Всички точки се регистрират на персонална клиентска карта, която е част от настоящата брошура и която се издава безплатно при първата осъществена транзакция по паричен трансфер Westеrn Union. Като доказателство за наличието на реална транзакция, получаваща точка, ще се приема уникалният контролен номер /MTCN/ на паричния трансфер, който ще се отбелязва на клиентската карта с подпис на служител на ЦКБ АД. Натрупаните точки са персонални и не могат да бъдат прехвърляни на други лица. Всички натрупани точки са валидни до един месец след края на Програмата.

5. Бонуси.
Участниците в Програмата могат да заменят натрупаните от тях бонус точки срещу бонуси, които са описани и визуализирани в настоящата брошура. Бонусите не могат да бъдат заменяни срещу парична равностойност. Бонусите са класифицирани по-долу в четири нива, в зависимост от броя на кореспондиращите бонус точки, срещу които се заменят:

Бонуси за 1-во ниво Натрупани бонус точки по избор една от следните награди:

  • хладилна чантичка, или чадър минимум 5 точки

Бонуси за 2-ро ниво Натрупани бонус точки по избор една от следните награди:

  • туристическо одеяло, или сак минимум 9 точки

Бонуси за 3-то ниво Натрупани бонус точки:

  • безплатна международна дебитна карта Visa Electron, или Maestro с 50 лв на картата минимум 17 точки

Бонуси за 4-то ниво Натрупани бонус точки:

  • безплатна международна дебитна карта Visa Electron, или Maestro с 90 лв на картата минимум 30 точки


Всички точки, които са заменени за бонуси, се изключват от общия брой точки, натрупани към момента. В периода на провеждане на Програмата всеки участник има право на неограничен брой замени на бонус точки срещу бонуси. След като свърши мястото за бонус точки на клиентската карта, участникът получава нова карта, като натрупаните и незаменени срещу награда точки от предишната клиентска карта също се зачитат. При заявяване на замяна на бонус точки срещу бонус за съответното ниво, участникът трябва да се яви лично в който и да е от офисите на ЦКБ АД с валиден документ за самоличност и клиентска карта. Участникът трябва да заяви устно пред служител на ЦКБ АД желанието си за замяна на бонус точки срещу избран от него бонус. В зависимост от достигнатото ниво и желанието на участника, служителят отбелязва на съответното място на клиентската карта вида на заявения бонус, като изписва каталожния му номер. Отрязъкът от клиентската карта остава в ЦКБ, където се проверява нейната автентичност, както и автентичността на транзакциите отбелязани на картата. Участникът получава разписка, приложена към настоящата брошура, подписана и подпечатана от служител на ЦКБ АД с упоменаване на заявения от участника бонус. Бонусите ще бъдат получавани лично срещу представяне на документ за самоличност и спомената по-горе разписка във всеки един от офисите на ЦКБ АД, в срок от 30 календарни дни в рамките на работното време на банката. За получаването на бонуса участникът ще бъде уведомяван по телефон от офиса на ЦКБ АД, където е заявения бонус.

При получаването на бонуса участникът връща разписката с подпис по текста „Получих заявения от мен бонус лично”.

Организаторът на Програмата не отговаря за евентуално възникнали впоследствие технически или фабрични дефекти на бонусите в случаи на рекламации от страна на участниците.

6. Специални награди.
Организаторът на Програмата ще провежда по две лотарии в годината за спечелването на специални награди. В тях автоматично добиват право на участие всички участници в Програмата, които са спечелили поне един бонус за предхождащия 6-месечен период. Тегленето на лотарията ще се провежда както следва:

Дата на лотарията Участници

15.12.2008 Всеки получил поне един бонус в периода 01.08.2008-30.11.2008г.

15.06.2009 Всеки получил поне един бонус в периода 01.12.2008-31.05.2009г.

15.12.2009 Всеки получил поне един бонус в периода 01.06.2009-30.11.2009г.

15.06.2010 Всеки получил поне един бонус в периода 01.12.2009-31.05.2010г.

15.12.2010 Всеки получил поне един бонус в периода 01.06.2010-30.11.2010г.

На всяка една от двете лотарии ще могат да бъдат спечелени следните специални награди:

Три големи награди: Безплатен двупосочен билет на Авиокомпания България Ер за една от следните дестинации – Валенсия, Рим, Милано, или друга дестинация /по избор на печелившия/ на промоционална цена, която не надвишава 1500 лева. Включени са летищни такси. Всякакви евентуални разлики между реалната цена на самолетния билет и горепосочената стойност от 1500 лева ще бъдат за сметка на печелившия участник, който, в срок до 180 дни след тегленето на наградата, следва да ползва билета, с двуседмично предизвестие за желания полет. Печелившият участник е длъжен да си осигури необходимите за пътуването документи.

Шест малки награди: Мобилен телефон с предплатена програма – Nokia на стойност до 300 лв.

Наградите ще се теглят в присъствието на нотариус. Наградите не могат да бъдат заменяни срещу парична равностойност. Спечелилите ще бъдат информирани лично по телефона и имената им ще бъдат обявени на интернет сайта на ЦКБ АД www.ccbank.bg, за което дават своето съгласие чрез самото участие в лотарията. Печелившите участници трябва да заявят своите награди в срок до 30 дни след датата на обявяването на спечелилите. В противен случай ще бъде осъществена връзка със следващите участници от т.нар. „резервен списък на печелившите участници”.

7. Допълнителни разпоредби.
Личните данни на участниците в Програмата ще се съхраняват от ЦКБ АД. Всички лични данни, обработени и съхранявани от ЦКБ АД за целите на промоцията, ще бъдат унищожени след края на промоцията и няма да бъдат използвани за друга маркетингова дейност от страна на ЦКБ АД или Western Union.

Организаторът запазва правото си да променя настоящите “Правила и условия на Програмата за лоялни клиенти 2008 – 2010г. ЦКБ АД и Western Union”. Настоящите правила и условия са на разположение в офисите на ЦКБ АД.