Вече можете да използвате Вашите дебитни и кредитни карти от ЦКБ чрез мобилния си телефон.

За да ползвате услугата Mobi-B, е достатъчно да изтеглите приложението Mobi-B на мобилния си телефон и да регистрирате Вашите банкови карти от ЦКБ.

Чрез услугата Mobi-B:

  • Заключвате и отключвате Вашите карти чрез мобилния си телефон – с едно докосване можете да забраните покупките и тегленето на пари в брой с Вашата карта и да я отключите, само когато искате да я ползвате. Заключената карта не може да се използва не само за плащания чрез Mobi-B, но и за стандартните транзакции, извършвани с банковата карта.
  • Получавате информация за наличността по картата бързо и по всяко време. Не е необходимо да извършвате справка на банкомат, за да получите информация за актуалната наличност по Вашата карта. Тази информация вече е достъпна и чрез мобилния Ви телефон.
  • Изпращате или получавате пари до/от други потребители на Mobi-B директно през мобилния си телефон.

Как можете да се възползвате от услугата?

Приложението Mobi-B е налично за всички водещи мобилни платформи. То може да се ползва от абонатите на всички мобилни оператори в България.

Изтеглете приложението mobb от Google Play или Apple App Store и регистрирайте Вашите карти от ЦКБ с помощта на активационен код. Активационният код можете да получите на банкомат или чрез транзакция на www.mobb.bg. По този начин, данните за Вашите карти не се въвеждат в телефона, което осигурява много високо ниво на сигурност.

Mobi-B се предлага съвместно с БОРИКА АД и е единственото приложение на пазара, което не изисква въвеждането на данни за картодържателя и неговите карти.

Абонаментът за ползване на Mobi-B, както и услугата отключване и заключване  са напълно безплатни. Останалите услуги са съгласно Тарифата на банката.

За допълнителна информация:

  • *5050  (Таксуването на разговорите е спрямо тарифите и политиките на използвания от клиента мобилен оператор. Възможно е обажданията към кратък номер да не се включват в пакета безплатни минути, за което ЦКБ не носи отговорност);
  • 02/9266 500, както и във всеки офис на Централна Кооперативна Банка;
  • Може да ни пишете на адрес: cards@ccbank.bg или посетете www.mobb.bg.