Временно спиране на услугата биометричната автентикация, считано от 28.03.2024 г.

Уважаеми клиенти, 

Поради необходимост от надграждане на услугата биометричната автентикация (потвърждаване на онлайн картови операции, посредством пръстов отпечатък или лицево разпознаване), считано от 28.03.2024 г., временно услугата няма да бъде достъпна.

Онлайн плащанията в Интернет с банкови карти, издадени от ЦКБ, ще се потвърждават чрез съчетаване на два отделни компонента - статична и динамична парола. Статичната парола се предоставя при издаване на картите на ЦКБ, а динамичната е 6-цифрена еднократна парола, която се изпраща на мобилния Ви телефон.   

В случай че желаете да получите съдействие от страна на Банката, относно Вашата статична парола, можете да се свържете с нас денонощно на телефони: *5050, 02/9266 500, както и в работното време на офисите на Централна Кооперативна Банка.

Повече за услуга E-secure за банкови карти, вижте тук.

За промяна на статична парола, влезте тук.

Съвсем скоро ЦКБ АД ще Ви предложи още по-нова и сигурна версия на метода за биометрична автентикация, като подобрената услуга ще предоставя възможност за изключително лесно потвърждаване на онлайн плащанията в Интернет.

Бихме искали да се извиним за причиненото неудобство и Ви благодарим за проявеното разбиране.

 

С уважение,

Екипът на ЦКБ АД