КАРТА ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ - без годишна такса за първата година и без лихва за първите 4 месеца

Вземи кредитна карта Mastercard от ЦКБ без годишна такса за първата година и я ползвай, без да плащаш лихви за първите четири месеца!

Промоцията включва всички транзакции с твоята карта – покупки на стоки и услуги, плащания в интернет, теглене на пари в брой.

Изгодни условия и след промоционалния период:

  • Гратисен период:

- до 45 дни за всички транзакции с Mastercard Standard;

- до 60 дни за всички транзакции с Mastercard Gold.

  • Лихвен процент извън гратисния период:

- 15% годишно за Mastercard Standard*;

- 12% годишно за Mastercard Gold.

  • Безплатна застраховка при пътуване в чужбина.

 

Промоционалните условия важат за безконтактни кредитни карти Mastercard от ЦКБ, издадени и получени в периода от 20.12.2017 г. до 31.03.2018 г.

С кредитна карта Mastercard можеш да плащаш безконтактно своите покупки. Изключително лесно е  –  само доближи картата до ПОС устройството и плащането ще стане мигновено!

За безконтактни плащания търси символа

 

Виж още за предимствата на безконтактните плащания

 

* Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 1000 лв. и лихвен процент 15.00% е 7.12% за първата година и 25.44% за всяка следваща година (при годишна такса 40 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите четири месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

Годишният процент на разходите при карта с кредитен лимит 5000 лв. и лихвен процент 12.00% е 5.67% за първата година и 16.61% за всяка следваща година (при годишна такса 90 лв.). При изчисляването на ГПР е взет предвид промоционалният период за първите четири месеца; приема се, че целият размер на кредитния лимит е усвоен незабавно и изцяло, предоставен е за срок от 1 година и се погасява на 12 равни месечни вноски.

 

Допълнителна информация можеш да получиш на *5050 и на тел.: 0800 11 400, както и във всеки клон на Централна Кооперативна Банка.


ХимимпортBulgaria AirАрмеецCCB LifeCCB СИлаCCB Bam